VERHUISD NAAR EEN ANDER REPETITIELOKAAL!

   

Zaterdag 1 oktober 2016 werdt ons bestuur uitgenodigd om eens te komen praten met het bestuur van de Volkstuinvereniging. De reden kon niet verteld worden.

Als snel bleek dat het niet langer mogelijk was om gebruik te blijven maken van de kantine als repetitielokaal. Dat kwam even stevig binnen.

We hadden enige marge, maar de verhuizing moest toch betrekkelijk snel gebeuren.

Vanwege een ander muziekgezelschap, had ik al contact met het bestuur van het Nico Schuurmanshuis te Orthen,  en nam dus direkt contact op om eens te informeren welke mogelijkheden er voor ons waren.

Nadat het bestuur van het Nico Schuurmanshuis het in vergadering had besproken, kwam al snel de mededeling dat we gebruik konden gaan maken van de grote zaal van het Nico Schuurmanshuis, maar dat wij zelf voor de bezetting achter de bar moesten zorgen, en dat het ook om een gecertificeerde barman moest gaan.

Ik wist dat Wout, pas enkele weken geleden zijn certificaat had gehaald en omdat hij samen met Gerard en Jenny ons altijd heel prettig verzorgd hadden. Toen kwam bij mij het idee naar boven om dat team te vragen om samen met ons naar het Nico Schuurmanshuis te gaan.

Daar wilden zij graag gehoor aan geven, en na een gezamenlijk gesprek tussen het bestuur van Herzogenwälder Blasmusik, de Gastheren en het bestuur van het Nico Schuurmanshuis konden wij woensdagavond 15 oktober daar onze 1e repetitie houden.

Al met al een positieve ontwikkeling want we zitten nu op een geweldige accommodatie.

Ad Hoos