Viering 40 Jarig Jubileum!

In het kader van de viering van ons 40 jarig jubileum, hebben wij in het weekend van 26 t/m 28 september 2014 een bezoek gebracht aan het Duitse Stadje Winterberg.

Behalve dat we daar een gezellig weekend hebben gehad in het Winterberg Resort Hotel, zijn er door ons ook twee optredens verzorgd.

Op zaterdag ochtend waren wij te gast in het "Josef und Herta Menke Seniorenheim " te Silbach. Manager Cornelia Steinhoff heeft ons hartelijk welkom geheten, en was zeer getroffen door ons initiatief om een gratis optreden te verzorgen voor de inwoners van het huis. Na afloop van een zeer geslaagd concert, verraste zij ons met een uitgebreid luxe hapjes buffet. Ook de drankjes waren zeer welkom, en smaakten goed, want zoals een oud gezegde luid "Zonder drank geen Klank"

's-Avonds zijn we met een grote groep naar een Oktoberfest in Hesborn (20 km.) geweest. Nou dat moet je echt 'n keer meegemaakt hebben! Zeshonderderd losgeslagen Duitsers die er een groot feest van maken.

Op Zondagmorgen was het van 11.00 tot 13.00 uur Frühshoppen in de muziekkiosk van het Kurpark te Winterberg. Dit alles dank zij de welwillende medewerking van De heer Soegtrop van Feriënwelt Winterberg Kurbeitragswesen.

De Fam. Korn heeft alles uit de kast gehaald om dit optreden tot een succes te maken. Zo stond er zowel in de Zaterdag krant als in de Zondag editie een stuk geschreven over ons gratis optreden in het Kurpark. Het was prachtig weer en er waren talrijke toeschouwers, die het hele optreden bleven luisteren. Je zag ze genieten en dat deed ons erg goed.

In de pauze schonk de Fam. Korn een lekker glas bier voor onze dorstige kelen.

Jammer dat de terugreis alweer aangebroken was, na een gezellige reis kwamen we aan bij Restaurant Croy waar we een Herzogenwälder Diner hebben genoten. Moe maar voldaan naar de parking bij station Oost, waar we na hartelijk afscheid van elkaar genomen te hebben, tevreden huiswaarts keerden.